Tuesday 3 February 2015

Portsmouth / January


Terkut Portsmouthista! Vietin siellä tyttöjen viikonlopun P:n luona viikko sitten. P:n huoneisto on kellarikerroksessa, mutta oli sieltä silti kivat maisemat! :) Tiloiltaan hulppea, joten maijoituimme kaikki viisi tytön huitukkaa sinne helposti. Portsmouth on enemmän merikaupunki kuin Southampton [Meillä enimmäkseen vain satamatoimintaa, mutta ei keskustassa tai aivan tässä keskustan asutuksen läheisyydessä ole merta - ehkä 1-2km päässä meiltä.]. Portsmouth on tässä aivan lähellä ja busilla pääsee kyllä alle tunnissa. Alla kartta niin näette miten tosi tosi lähellä se on ;)

Dear UK!

Check colors! Nice combination ;)

St Jude's Church / Southsea

The trees / parks... Näihin ei kyllästy ;)

Kameran linssissä ei tuullut!


Southsea Beach











Vaaleanpunainen, valkoinen, mintunvihreä ... Lovely pastel-colored houses! Which one's yours?

Bussiaseman takana oli tällainen komistus! Kaunis kaupunki oli kolmine keskustoineen. Käytiin myös merkkivaateoutletsykermässä, josta löytyi mm. Gap, Gant, Ted Baker, Timberland ja muut. Suosittelen käymään Portsmouthissa :) Jos sinne asti joskus eksyt, niin siitä ei sitten enää olekaan pitkä matka Isle of Whightille [click], jossa aiomme tässä kevään tullen käydä maisemia ihailemassa ja merituulta hengittelemässä. Terveydeksi! 

PS. Jos en nyt aivan hakoteillä ole, niin Portsmouthista on aikoinaan lähdetty tekemään Normandian maihinnousu [click - täältä historiaa kertaamaan]. Eli jos Southamptonista lähti Titanic niin ei Portsmouth lainkaan kakkoseksi jää.

PPS. Jos nyt ihan mennään asiasta kukkaruukkuun - ja joskushan sitä on mentävä - niin huvittava tuo Venäjä! [click] Vanha linkki jo, mutta katso nyt silti.

No comments: