Sunday 15 February 2015

Kevät! The Spring!




Käytiin kävelyllä ja ruokakaupassa ja J kävi tulostelemassa jotain papereita koulullaan. Minä sillä aikaa istuskelin koulun portailla ja otin selfieitä aurinkoista taivasta vasten. Good deal? ;)





Kevätterkkuja Suomeen! Tänään Southamptonissa oli kuin Suomessa vapun aikaan usein. Lämmintä yli kymmenen ja todella aurinkoista. Näillä aurinkoenergioilla uuteen viikkoon!

PS. Liekö näiden auringonsäteiden ansiota, mutta sain tänään iltaruuaksi /-palaksi J:n kokkaamia pinaattilettuja! Hän teki omalla [netistä etsimällään] reseptillä. Minun aiempiin lettuihin eroa oli, että voita oli vain paistovaiheessa ja taikinassa ei ja taikinassa oli kuitulesettä [good point!].

PPS. Kävin tällä viikolla eka kertaa salilla yksin [J flunssassa]. Selvisin hengissä ja jopa pidin siitä! Enkä hirveästi edes fuskannut punnerruksissa :P [J:n on pitänyt aina kyttäillä ku teen niitä, ku meinaan aina fuskata! Siis kaikin puolin muuten olen kyllä hyvin rehellinen ihminen, mutta nämä punnerrukset... Kun niitä pitää tehdä niin monta! Ja vielä kolme kertaa. Mutta sitten kun ne kaikki kolme satsia sujuu moitteettomasti, niin tietääpähän ainakin, että edistystä on tapahtunut ja sehän se kannustaa! :)]

PPPS. Samaisella aurinkoisella kauppareissulla kävimme Decathlonesta ostamassa minulle [viimeinkin] hyppynarun! "No ku kaikilla muillakin kavereilla on!!". Ei vaan salilla ei ole valikoimissa hyppynarua ja mulla aina niin reenin päätteeksi hypityttäis. Meidän raukka pieni asunto on niin mini, että täällä ei mahdu hyppimään. Taitaa siis minun huominen kirjakauppapäivä saada lennokkaat energiat aamusalista ja eritoten hyppyskästä! jejjj!

PPPPS. Lauantaina sain puhua ruotsia!!! Törmäsin yllättäen salilla erääseen tuttuun. Ei ollut totally onneksi puolessa vuodessa ruostunut. Fiuh! Mutta vähän se huolestuttaa, kun sitä ei täällä puhu, kuule, eikä näe. Mutta hiotaan taas sitä kun sen aika tulee.

PPPPPS. Viikonloppu niin mennä hurahti nopeasti [taas]. Pe meillä oli hauska ilta. Arabialaista kahvia [minäkin teenjuojana siinä odottavien katseiden alla maistoin..] ja taatelia, espanjalaisia burritoja ja loputon keskustelu islamin- ja kristinuskosta. Todella mielenkiintoista saada kurkata vähän muslimien maailmaan. On se aika erilaista kuin meidän [alkaen vaikka siitä, että heillä mies ei välttämättä näe (edes) vaimonsa kasvoja ennen naimisiinmenoa]. Kuitenkin toisaalta jaoimme monia samoja arvoja. Rikkautta! Illassa edustettuna Saudi-Arabia, Espanja ja Suomi.

No comments: