Wednesday 4 February 2015

Kaurapuurosmoothie / Oat porridge smoothie

Hei mulla oli hienompikin kuva - niistä alkuaineksista nimittäin, mutta se hävisi jonnekin bittiavaruuteen! Eli saanen esitellä: Kaurapuurosmoothie! Viime viikon tekosia. Alla lista aineksista, joita - luonnollisesti - voi varioida sen mukaan, mitä kaapista löytyy. Minä menin tällä:

KAURAPUUROSMOOTHIE / OAT PORRIDGE SMOOTHIE

1/4L kaurapuuroa / oat porridge
2-3dl turkkilaista jugurttia / natural yoghurt
1 omena / apple
1 päärynä / pear
1 banaani / banana
0,5 avokadoa / avocado

-> Blenderiin pyörimään täydelle teholle hetkeksi ja ahh! Niin pehmeää ja herkullista! Eikä ollenkaan herkku pahimmasta päästä! Vois toimia neljänviljanhiutaleillakin. Täällä ei kuitenkaan myydä neljän viljan hiutaleita. Onneksi, sillä olin ollut jo niin tyytyväinen tästä kaurapuurosta uutena ystävänäni ja sitten joku Suomesta vinkkasi syövänsä NELJÄNVILJANPUUROA ja minä olin aivan lyöty, että eikö tämä kaurapuuro vielä ollutkaan mitään. Harkitaan tätä nelosta sitten Suomessa ;)

Näin muuten, urheilu ja terveellinen ruoka ovat maistuneet edelleen! Meinaan olla liiankin innokas urheilussa, joten pitää muistaa pitää näin aloittelijana varsinkin niitä välipäiviä, että kerkeää palautua. Otin tuossa viime viikonvaihteeseen sellaisen pikkuflunssan [taas! mitä kummaa! no se oli enemmänkin kurkkukipua] ja kummallinen mahakipu myöskin vaivasi! Sitä kuule mentiin ihan vaakatasossa usempi päivä. Nyt on onneks jo paree ja peukut vaan pystyyn ettei tällainen höpötys jatkuisi. Viime viikon lenkkipolulta laitan tuohon alle vielä muutaman kuvan. Taitaa olla Southamptonin suurin puisto. Oli ihanan raikas ja aurinkoinen aamu lenkkeilyyn. Kävelyvauhtia oli mentävä enimmäkseen, eikä edes hengästymään päästy, kun mulla niin otti penikoihin. Loppuviikko kun meni sairastellessa niin pitää taas tällä viikolla totutella jalkoja tuohon juoksuun. Mutta maltti on valttia ja penikoitten kans ei kannata hötkyillä! Psst: Latasin Sports Trackerin puhelimeen. Siitä on kiva seurata kuinka pitkä lenkki tuli tehtyä, kauanko kesti jne. Se löytyy varmaan jokaisesta sovelluskaupasta [ilmainen] tai voit tsekata sen myös täältä [click].

The biggiest park in Southampton, I think.



Satumetsiä ja murattipuita. Näimme myös kymmeniä oravia [ovatkin ehkä yleisempiä täällä]. / There were lovely fairy-tale forests, ivy trees and many, many squirrels in the park [where we had a walk in the last week].

No comments: