Saturday 28 February 2015

Blogihaaste vol.1 / Glädje för livet


Tämän päivän ilot: Selvisin salille jopa jo ennen kahdeksaa! Kotimatkalla ostin torilta mansikkaa ja avokadoa (ohitin reippaasti ne lukuisat ruokakojut, ahh!). Mansikasta tein pirtelöä (nam nam!) ja avokadoa tykkään laittaa ihan vain näkkärin päälle. Voin käyttö on jäänyt mulla sen myötä aika vähälle: Suosittelen kokeilemaan! :) Avokadoa tulee laitettua tietty myös smoothieen, mutta salaatin teko on kyllä jäänyt vähälle! Yks syy liene se, ettei täällä oo niitä Korpelan kinkkusuikaleita eikä sen puoleen mitään kinkkusuikaleita ja kala on kukkarolle kallista, mutta tämäpä olikin hyvä muistutus minulle, että teen salaattia joku päivä. (Yksi pointti siinä on se, että sitä pitäisi tehdä mielellään vain vähän, kun säilytystilaa jääkaapissa on niin ministi.)

Mutta! Sain blogihaasteen! Oon vähän äimänä, mutta tartun siihen kuitenkin. Tarkoituksena on ilahduttaa blogikaveria ja laittaa ilahdutusta edelleen eteenpäin. Mikäpäs siinä! :) Iloa ei ole koskaan liikaa.

Minähän olen vielä melkoinen amatööribloggaaja. Koko blogi lähti liikenteeseen viime marraskuussa ideasta, että tätä kautta on helppo kertoa Enkun vuoden terkkuja Suomeen monelle yhtäaikaa (tehottomuus on tuhlausta, lol). Koska en ole rajannut blogiani pelkäksi matkablogiksi, niin pidätän onnellisesti vapauden kirjoitella tänne mitä vain! :) Sporttia, pyrkimyksiä terveelliseen elämään, fiiliksiä, sisustusta jne. Ja luulen, että saattaisin mielelläni jatkaa bloggailua vielä Suomessakin.

Palatakseni haasteeseen. Juttu on se, että en seuraa paljon blogeja. Ennen Enkkuun muuttoa en siis seurannut yhtään. Tai hetkinen, yhtä käsityöblogia kyllä! Sitten on niitä satunnaisia klikkailuja ollut, mitä meille kaikille täällä internetin ihmeellisessä maailmassa sattuu. Mutta nykyisin luen kyllä enemmän blogeja, ehkä ne ovat alkaneet kiinnostaa enemmän omani myötä ja lisäksi täällä päin tätä maailmaa ja tätä elämänvaihetta on enemmän aikaa lukea blogeja. No mutta siitä huolimatta en tiedä paljoakaan ystäviä / tuttuja, jotka pitävät blogeja, joten haasteet lähtevät niille bloggaajille, jotka tiedän varmasti :) ja joiden blogeja on kiva lukea!

Nämä onnekkaat (ü) ovat:

Sakru / Pieni Lankarulla-blogista / Kiva käsityöblogi!
Martta / Martta-Martta-blogista / Tuulahduksia lapsiperheen tuiskeesta :) Martta on kyllä jo mukana haasteessa, joten välttyy siltä toitamiseen. Minulta kuitenkin lähtee ilahdutus hänen suuntaansa. Näinkin oli lupa tehdä 8)



Haasteen säännöt tulevat tässä:



1. Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).

2. Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille.

3. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!

4. Voit totta kai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Saapa nähdä mitä ilahdutusta keksin! ^_^ Postitus täältä käsin on yllättävän kallista (paljon kalliimpaa kuin Suomesta tänne: joulukortteja- ja paketteja lähettäessä ja saadessa se tuli huomattua), joten luulen, että jotain kevyttä se on! ;)

PS. Jos jollakin teitä on blogi, niin saa vinkata alle! :) Aika harva teistä on rekisteröitynyt lukijaksi, joten en voi urkkia blogi-statustanne sitä kautta.

PPS. Jään jännityksellä odottamaan, mitä Martta-blogista minulle keksitään! :) En olekaan saanut postia Suomesta pitkään aikaan! (Se on vinkki! Muistakaa, että kuulumiset ilahduttavat ihanasti <3)

PPPS. Southampton +10 ja vesisadetta. Miten teillä?

2 comments:

Miikku said...

Miehesi äidiltä sain linkin blogiisi:) ja juuri huomasin linkin myös Martta-martta blogissa. Kivoja juttuja täällä. Jään seuraamaan!
Terkkuja:)

tintti said...

Näin se maailma on pieni! :) Kiitos terveisistä, takaisin sinne, myös J:ltä :) Tervetuloa seuraamaan blogia!