Friday 13 February 2015

Happy Valentine's Day!

Suomessa vietämme [huomenna] 14.2. Ystävänpäivää, mutta täällä Britanniassa se on kaikenlaisen rakkauden päivä ja iso, iso business. Monessa päin maailmaa ystävänpäivä on yleinen vapaapäivä. Valentines Day / Saint Valentines Day on nimetty 500-luvulla eläneen kristityn marttyyrin Saint Valentinen mukaan.

Ystävänpäivään kuuluvat kortit, kukat, suklaa, ravintolapäivälliset, kylpylä-, hotelli-, ja kaupunkimatkat. Venetsia, Rooma, Amsterdam, Pariisi, New York, Budabest, Barcelona, Vienna, Praha, rusettiluistelu, poikaystävälle kakun leipominen, yllätykset ja muu mukava! :)
Tykkään että on erityispäiviä ja että niitä juhlitaan. Hulabalooooo! Eikä ole aivan pakko Venetsiaan lähteä: voit pyytää kavereita kylään ja leipoa piirakan ja painaa siihen piparimuotilla sydämen kuvia ja näin ystävänpäiväkekkerit ovat valmiit! So simply!

Olemme juuri lähdössä J:n Saudi-Arabiasta kotoisin olevan koulukaverin luokse päivälliselle. Meillä oli jo jotain tuliaista jälkkärin lisäksi vietävänä, kunnes juuri nyt huomasin, että huomennahan onkin ystävänpäivä! Se pitää nyt vielä jotenkin huomioida. Saapas nähdä, mitä pojat ovat kokkailleet. Jokin heidän oman maansa keitos olisi kyllä mielenkiintoista kokea.

OIKEIN HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ 14.2.2015 KAIKILLE! :*

PS. J kävi tänään NINO [National Insurance Number]-haastattelussa, että voi alkaa katselemaan kesätöitä täältä. Kesä? Se on kohta.

No comments: