Friday 9 January 2015

Enimmäkseen ovia









Veikeät naapurukset










Roskikset nostettu kadulle tyhjennettäväksi. Patjaa ja muuta mukavaa oli myös. Vähän epäsiistin näköisiä oli kyllä jotkut kujat.





AkuAnkkamainen autohuoltamo


Päiväkodin portilta



Nämä kuvat on otettu syyskuussa ensimmäisellä lähikaduille tekemälläni kävelyretkeltä. Nuo ovet on ihania ja piristäviä. Talot yhtäaikaa kauniita ja rumia. Toisaalta kauniita, mutta aika huonosti hoidettuja usein, mutta olen ymmärtänyt, että vuokra-asunnot ovat usein huonosti hoidettuja, mutta omistusasuntojen pihoja saatetaankin sitten jo leikellä kynsisaksilla :) Uskomattomia väriyhdistelmiä. Kivoja erkkereitä. Joissa usein pitsiverhot. Jotkut laittaa kivoja koristeitakin ;) Ikkunat näyttävät joskus kosteilta ja roskikset ovat siinä ovipielessä heti toivottamassa tervetulleeksi. Kuvista näette myös, mikä on Englantilainen "Garden" ;) Ei aina niin iso, mutta puutarha kuitenkin! Ja voi olla, että niillä on takapihalla vielä vähän isompi garden. Pitäiskö meidän Suomessakin alkaa käyttää vähän rohkeammin värejä rakennuksissa ja aloittaa vaikka nuista ovista? Eikö ole herkullisia! ^_^

Oon luullut, että lähes kaikki talot täällä on vanhoja, mutta kuulin, että vielä nykyäänkin rakennetaan kivisiä / tiilisiä taloja vanhaan tyyliin. Tässä postauksessa talot tosin taitavat enimmäkseen olla vanhoja.

Kadulla pidetään meteliä as usually ja meidän on aika painua nukkumaan. Aamulla on niin epäinhimillisen aikainen [05:15] herätys, kun meinataan olla British Museumin [click] ovella jo klo10. Mutta mitäpä sitä ei ihminen tekisi sivistyksensä eteen.

No comments: