Thursday 15 January 2015

Happy B Day for Me


Käytiin alakerran Tescossa [vrt. Siwa / Sale] synttärishoppailulla J:n kanssa ja nämä sain häneltä syntymäpäivälahjaksi :D Voinko olla muuta kuin onnellinen nyt? [Ja! Ennen kuin joku kerkeää huudahtamaan: Miksi viisi! niin kerron: Ne oli alessa: kolme yhdessä nipussa ja kaksi erikseen.] En ole paljoa perehtynyt englantilaiseen sisustukseen, mutta nyt otetaan pieni katsaus siihen. Kyselin fb:ssa muutamassa saarella asuvien suomalaisten ryhmässä jos joku tietäis jonkun blogin, jossa ois ihan sellaista perus enkkulaista sisustusta esitelty ja sain muutamia linkkejä sekä kivoja vinkkejä, joiden kautta voisin päästä kurkkaamaan brittiläisiin koteihin. Kommentit päivitykseni alla jo sinällään olivat hulvattomia [sain yli 40 kommenttia, hauskaa! "Pyöreä peili takan päällä taitaa olla välttämätön" "siis.. kokolattiamatto vessassa?" "Tyyli ja englantilainen koti. Hassu yhdistelmä samassa lauseessa :)" "Hyh hyh minunkin mieheni siskolla oli samat verhot ainakin 8 vuotta eikä kai koskaan pesty. Sit vaihtui kun muuttivat" ....jne.... ;)]ja niitä lukiessani meinasin jo aivan unohtaa, mikä oli päätarkoitukseni linkkejä kysyessäni. Sen verran nyt kuitenkin etukäteen puollan, että lehtien kansissa olevat kodit näyttävät kyllä ainakin hyvin viihtyisiltä, vaikka tottakai etukannen kodit näyttävät aina, mutta uskotaan, että englantilaisetkin osaavat sisustaa! [Ja tässä se taas nousee: ikuinen lojaali puolustaja minussa. Jos joku väittäisi, että englantilaisia suihkuja ei saisi neva eva tuoda Suomeen, niin varmaan puolustelisin sitäkin -suihkujen puolesta-, vaikka en ikinä koskaan haluaisi niitä Suomeen. Tai...voisi olla niinkin, että englantilaisia suihkuja en sentään sittenkään puolustaisi.] Ilmeisesti asunnonvälitysfirmat ovat myös yksi erittäin hyvä paikka päästä kurkkimaan brittiläisiin koteihin: kuulemma vieläpä aika editoimattomassa muodossa :O ;) :D Eli hyvää edessäpäin! Lähdenkin tästä selailemaan aarteitani ^_^ Hyvää syntymäpäivää kaikille muillekin tänään syntymäpäiväänsä viettäville! Pidetään lippu korkealla!

PS. Saimme tänään 3. yhteisen kummilapsemme <3 Voi olla, että tämän pikkuprinssin ristiäisiin emme pääse, mutta hei, ainahan sitä voi onneksi jälkikäteiskahvit juoda :)

2 comments:

Anonymous said...

Löysinpä minäkin sitten tänne! ;) Just vasta vastasin kommenttiisi omassa blogissani.
Hyvää viikonloppua teille! Lupaan tulla kurkistelemaan teitä tänne.
Terv. Kaisa

tintti said...

Hahaa! ;) Tervetuloa lukemaan vain. Minäpä käyn lukemassa, mitä vastasit. Kiitos samoin teillekin oikein hyvää viikonloppua!