Thursday 20 November 2014

Tower Bridge + Harrods + etc

LONDON 2 / November
La-iltana (marraskuun eka viikonloppu, jatkuu edellisestä postauksesta) kävimme katsomassa Tower Brigdeä, joka oli varsin hieno iltavalaistuksessaan! Kävelimme taas monta tuntia ja illalla [yöllä] turistin jaloille annettiin ansaittu lepo. Ei se kuitenkaan aivan ilmaiseksi [tai odottamatta] tullut, sillä kirjoittautuessamme hostellillemme [YHA] ilmeni, että hostellin järjestelmä oli bookannut meidät 2x female, vaikka J oli bookannut meidät luonnollisestikin male+female. Hostellin varaussysteemissä on inhimillinen tekijä [ihminen] järjestelmän yhtenä osana eli siinä oli tapahtunut pieni näppäilyvirhe ja lisäksi meillä oli näyttää tulostettu huonevarauksemme, joten ei mennyt moka onneksi meidän piikkiin. Meinaan ei enää siinä 00-02 tienoilla olisi enää jaksanut alkaa uutta yösijaa etsimään. Hostellissa ei nimittäin ollut enää yhtään sänkyä miehelle vapaana ja niin he maksoivat J:lle taksin toiseen hostelliinsa ja su-aamuna myös takaisin hostellille, jossa me muut nukuimme. Kyllä siinä muutama tunti vierähti säätäessä ja tällä kertaa se oli respan työntekijäparka, jolla oli kuuma. Mutta sanoimme "No problem!" ;) Raukalla taisi olla muitakin säätöjä toisten asiakkaiden kanssa eli ei mikään unelmien yövuoro hänelle.

 Tower Bridge




Alla muuta Lontoota iltavalaistuksella.





Design-museo! Lauralle terkkuja :)



__________________________________________________________________

Hostellimme oli semijees, mutta ei käy valittaminen, koska se oli noin about Lontoon halvin. Huoneet olivat enimmäkseen kuuden hengen, kuten tämäkin. Matkatavarat voi lukita (omalla lukolla) kuvassa näkyvään kaappiin. Tämä huone taisi olla female, mutta monessa hostellissa huoneet ovat mixed. Tällä kertaa aamiainen ei sisältynyt hintaan.

Sunnuntai-iltana ennen kotiin lähtöä kävimme vielä St Martin in the Fields-kirkon krypta-kahvilassa ja Harrodsin iltavalaistuksen ja näyteikkunat katsomassa.


Ajatella, että ihan ilmassa ovat!

 Nähtiin Spiderman!!! Se teki temppuja ja oli tyytyväinen jos sille antoi kolikoita. Muuten se möksötti tolleen. Rollelle terkkuja! ;)

St Martin in the Fields krypta-kahvilassa oli tunnelmaa. Tee + créme brulé ja hyvää oli.

Lontoon metroverkosto on ... laajahko.


Tsadaaaaaa !



Harrods in fire!

Harrods' shop windows. They had a lot of them but here's a few photos.

Harrods' shop windows.

Päästiin keskustasta bussilla hyvin Victorian Coach Stationille, josta matkabussi takaisin Southamptoniin lähti.

Kotimatkalla. Moderni, tunnelmallinen moottoritie.
On the way home. Modern, atmospheric motorway.



No comments: