Sunday 22 March 2015

Shirley / Southampton






´
SIISTI englantilainen piha.

Tässä perinteisempi. Ja vielä perinteisempää olis hieman sotkuisempi piha, mutta niitä en nyt jaksanut ruusuisten kameranlinssini läpi kuvailla. Tämän postauksen kuvat on otettu mun Canonilla.





Perus kaupunkilähiöitä näillä main. Kolmikerroksisiakin vastaavia löytyi ja ne oli kyllä jo aika korkeita! Yhdellä asukkaalla siis kolme kerrosta, mut asumukset aika kapeita.









Kukkaterkkuja Shirleystä! Auringossa +24°C ja meillä oli kuuma. Varjossa oli varmasti ainakin +15°C. Shirley on siis yksi Southamptonin kaupunginosista. Meiltä on sinne reilu 3km. Kävellen (mutkitellen) käytiin J:lle uusi passi noutamassa Royal Maililta. Meillä ois tässä lähempänä ollut kaksikin muuta postitoimistoa, mutta täällä ei ole niin kätevä postisysteemi kuin Suomessa, et jos ei kotona satu olemaan postimiehen saapuessa niin lähimpään officeen tai kauppaan jättäisivät. Pääasia että passi saatiin. Passihan tosiaan tilattiin viime Lontoon reissulla pari viikkoa sitten. Käytiin samalla ruokaostoksilla punnan kaupassa ja Lidlissä ja Mäkkärissäkin vielä :O Kuvaan vielä lisää kukkia tässä joskus, sillä tässä ei vielä suinkaan olleet kaikki värit edustettuina. Eikö oo ihania nuo kukkapuut! Kukikasta alkavaa viikkoa kaikille! ^_^ (Tuo viimeinen kuva nyt ei ollut kovin kukikas, mutta kuiteski.)

PS. Etsi kuvista lintu. Huomasin vasta kotona, et se oli päässyt kuvaan.

No comments: