Thursday 19 March 2015

Findit / Window-shopping

Keskiviikkoillan Findit-katsaus torstaina tuotettuna

Palju (saattais olla kivakin?). Höyrykeitin (tarvittais sellanen, ettei vihanneksista lähtis hyvät aineet karkuun keitettäessä. Ehkä sitten Suomessa ostetaan). Aurinkorantojen lomahuoneisto - mikä jottei? 60-luvun iskun ruokaryhmä - no, kunnostusta olisi vaatinut, mutta ihan veikeä. Kivat mustat metallikorit. Aika mielenkiintoiselta kuulosti myös båtprojekt.


Garden House / Lekstoga: Tosi näppärä ja tunnelmallinen leikkimökki tai vierasmaja. Mutta tarvis jonkun asumuksen, jonka pihassa se olis?


Tää näppärä yksiö vois olla hyvä siihen. Siis asuis tässä yksiössä ja vierasmaja ois siinä pihalla sitten mukavasti, että voisitte tulla yökylään(kin).


Nyt oli vähemmän sisustusjuttuja tarjolla, mutta valitsin joitain. Tässä sohvassa oli look-hintasuhde kyllä kohdallaan! :) Eli tässä saisitte sitten istua meidän olkkarissa.



Jos kaikki ei mahdu ruokapöydän ääreen niin joku voi istua sohvalla tämä tarjotin sylissä. Luulen, että jalat siis alle ja ruoka päälle. Voishan tuo olla joku kukkajalustakin.


Jonkinlainen maailmankartta olis kiva olla olemassa. Tämä ei hinnalla pilattu.


Takapihalla olisi tällainen ihana new forest-heppa. Ehkäpä myös tuo shettis, koska niitä oltiin myymässä mielellään samaan kotiin. Voi olla, että tässä olis joulukirkkokyyti taattu.


Papegojor! Tällaiset tsemppailis meidän yksiön puutarhassa. Jaksaiskohan niitä kuunnella...? Ehkä vähän liian energisesti killottaa nuo silmät, eh?


Jos kaupungille mielittäis niin saisit tätä lainata. Fin herrcykel.


Tai sit mentäis tällä tandemcykelillä kaksin. Kolmas mahtuis takajopparille. Luulen että tällä sais hyvät vauhdit.


Juhlapäivinä voitais hurauttaa tällä! Yamaha Motorcykel


Näillä mukana kulkis vauva tai kakskin! Tykkään tästä vanhasta mallista. Jos et tykkää nahkan väristä niin voisin koittaa ommella uuden päällisen... (ehkä helpommin sanottu kuin tehty, mutta jotkut senkin ovat onnistuneet [onnistuneesti] vaihtamaan).


Tai jos taaperokin tahtoo mukaan, niin tämä Brio on aika menevän näköinen kulkupeli!



Ja tämä se vasta onkin aikamoinen!


Tai sitten otetaan ja mennään kaikki tällä coolilla Hiacella! Lavalle mahtuu useampikin kaveri ja kirppislöydöt päälle!

Näillä mennään!

11 comments:

Anonymous said...

Hah :D hyvät setit, taidanpa tulla sit kylään ;)
-merry

tintti said...

Jes! Tervetuloa ;)

Martta said...

Todella hyvät löydöt! :D
Tuleekohan kellekään muulle tosta kartasta mieleen erään Sundomissa pidettävän kesätapahtuman tunnus?

tintti said...

Pitipä oikein verrata ja kyllähän niissä samoja elementtejä on! ;) Mulla pisti tuossa kartassa silmään rakas itänaapurimme, kun se lukee niin isolla :P iso, paha, pelottava mörkö. uhh!

Tiiätkö Martta, sain eilen postia Suomesta! Kiitos!! Kyllä ilahdutti :) Niin sielua kuin ruumistakin ;)

Omanikin nyt ostettu (hieman vaatimattomampi..), ja lähtenee viim. ensi viikolla postiin! :)

tintti said...

ps. hauskasti sain siskoltasi postia juuri samana päivänä ... Kiitos K! ^_^

Martta said...

Sehän oli nopea! Tiistaina lähti ja torstaina tuli! Punnitsin kotona ja painoi 497g. Jätin kuoren auki, jos postin vaaka olis ollu eri mieltä. Siinä tapauksessa muutama salmiakki olis lähteny parempiin suihin. Harmi vaan, vaaka oli samaa mieltä. ;) Vähän piti sit lähetystä vielä tasoitella, että 2cm ei ylity. Tarkkaa puuhaa, mutta tällä saavutettiin mittavat säästöt!
Aurinkoista viikonloppua. Meillä on täällä kaks ylimääräistä pikkutenavaa yökylässä..

tintti said...

:D Niin sitä pitää! Mulle ei ole vielä täysin avautuneet nämä UK:n postin salat. Herkästi sentin isompi kortti (peruskorttiin verrattuna) maksaa äkkiä saman kuin muutaman sadan gramman postipaketti. Punnalla (1,4€) lähtee vain kortinohuinen kuori ja seuraava onkin jo sitten 3-5€. Omituinen systeemi, mutta näillä mennään ;) Pitää siis laittaa muutakin kuin paksu kortti, että hinta-määrä-suhde pysyy kohtuullisena! ;) Saajan etu!! :D

Ja yövieraistasi minulla on vahva arvaus! M&K . Jos osuin oikeaan, se kertonee, että K päätti sittenkin lähteä vklp-reissulle. (peukut)

Kaari said...

K:n perhe on täällä ihan koko perheellä matkassa. S:n ja M:n lapset jäi hoitoon. Saas nähdä mitä vkl tuo tullessaan mutta yritetään pitää asenne kohdillaan!

tintti said...

Go!!! Pidän peukkuja!! (Ja ok, huono arvaus multa ;) Ajattelinkin, että joko K:n raskitte jättää yökylään.)

Anonymous said...

Very nice blog my sister!:D nää on kivoja postauksia tämmöset, minä tykkään:)

tintti said...

kiva h :*