Monday 15 December 2014

Facebook / December


Tiedätkö ainakin yhden henkilön kellä on Polar Loop aktiivisuusranneke? [Intersport Ylivieska] Tänään löytyy luukusta Ebben raitahousu (koko 56-140). Voittaja saa valita värin ja koon. [Busstop Clothing] Onko alusasusetti yksi joululahjatoiveistasi? Tai ystäväsi toive? [I.Y.] Oletko joskus treenannut kahvakuulalla? [I.Y.] Onko nastakengät pelastanut sinut kaatumiselta? Tykkää, jos olet suomalainen. Voita setti Arabian muumimukeja. Seuraatko salibandyn MM-kisoja? Tykkää kuvasta! Arvomme huomenna tiistaina 9.12. klo 9 kaikkien tästä kuvasta tykänneiden kesken kuvan Sateenkaari-korun. [PAAPO] Tänään aukeni kalenterin 9. luukku. Luukku avaa jouluarvonnan. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen tai sitten blogissani. [KERMARUUSU] Arvomme BALLERINA TUNIKAN pukinkonttiin 9.12 kuvan alle kommentoijien kesken. Arvonta suoritetaan 10.12.2014. [GUGGUU] Löytyykö teidän taloudesta Conversen tuotteita? Legot. S-market Loviisa. Voita joulukinkku [Aamukahvi]. Voita vuoden polttoaineet. K-Supermarket Hämeenkyrö - Fazerin suklaakori. Onko sinulla jotain Haglöfsin tuotteita, mitä?

Joulukortit postitettu. Joululahjat ostettu. Melkein kaikki joululahjat ostettu. Tuulee ja sataa. Joulkonsertissa. 56 Reasons You Should Move To Finland Immediately. Viimeinen tentti ennen joulua. Itsenäisyyspäivä. Oi Suomi armas synnyinmaa. Karjalanpiirakoita. Tontilta. Lucia. Poroja. Onneks ei oo lunta. Sais tulla lunta ja pakkasta. Piparkakkuja. Piparkakkukylä. Joululauluilta. Joulupelit. Oh, melancholy. Kanarialla. Käytä heijastimia. Coming home for Christmas. Joulupuu on rakennettu. Joulukorttirahat hyväntekeväisýyteen. Lahjoita yksinäiselle joulu. 3. adventtisunnuntai. Pikkujoulubrunssi. Joulujuhla. Arvosanat annettu oppilaille. Päiväkotilapsilta kiellettiin kaneli riisipuurosta. Voita loma Lapissa.

2 comments:

Unknown said...

Tiina! <3<3 Mulla on sua I K Ä V Ä!!

tintti said...

Se hoituu sillä, kun varaatte liput Englannin lämpöön ... ;) Teidän pikku prinsessa on keväällä jo niin iso tyttö, että uskaltaa ehkä lentokoneeseenkin? Teitäkin olis niin mukava nähdä! Erimaille on lyhyt matka.

Iloitsen onnestanne, ku saatte olla jouluna omassa uudessa kodissa <3