Thursday 16 April 2015

Portsmouth

Käytiin viime viikonloppuna Portsmouthissa P:llä yökylissä Brightonin äänestysreissun varjolla. J:lle eka vierailu kyseisessä kaupungissa mut mulle ja S:lle jo peruskauraa. Pe-iltana F tarjosi meille maukkaan päivällisen. Kurdilaiseen tapaan söimme lattialla istuen. Oli mukavaa! Kiitokset F:lle! Thank You F! Meillä ihmisillä on nämä elämänkohtalot monet, näinhän se vain on todettava. Me Suomessa elämme niin helppoa ja yleellistä elämää samaan aikaan kun F:n kurdistanilaiset kaverit taistelee lähi-idässä ISIS:tä vastaan. Kyllä se ISISin touhu vaan on niin sairasta ja sais jo luvan loppua. Epäreilu maailma. Peace and Love. Aivan joka kolkkaan.


The Portsmouth Grammar School. "An independent school for girls and boys aged 2,5-18." Laaja skaala.


Hulabaloobalai!


Iso-Britannian merivoimien Warrior-luokan panssarifregatti nimeltään HMS Warrior, joka toimi mm.Englannin Kanaalin laivastossa ja Portlandin (etelärannikolla sijaitseva kaupunki myöskin) rannikkovartioaluksena. Maailman ensimmäinen rautarunkoinen ja panssaroitu sota-alus, joka suunniteltiin vastaiskuksi Ranskan laivastolle v.1859 joka mullisti sotalaivatekniikkaa ja lopetti puurunkoisten höyrysotalaivojen aikakauden. Museolaivana tämä on ollut Portsmouthissa vuodesta 1986.

Venemaisemia Porsmouthin The Hard Interchange bussiasemalta. Kiitokset P:lle kun saatiin taas yöpyä sun luxuslukaalissa! (Portsmouthista lisää kuvia tammikuun reissulta.)

No comments: