Monday 6 April 2015

Ladybird ja hullaantunut kansa


Ladybird otti ja lennähti J:n t-paidalle. Puhelimella otettu kuva ja hassusti näyttää nuo paidan ompeleet nuin tarkasti, vaikka niitä ei silmällä edes näe. Ja ei ole J alkanut vaaleanpunaisia paitoja käyttää vaan kuva vähän vääristää kun vastavaloon otin.

Kolmen päivän piilottelun jälkeen aurinko on paistanut tänään täydeltä terältä! Ja lämmittänyt! Ihmiset olivat hullaantuneita t-paidoissa ja shortseissa, terasseilla, nuoret puistossa piknikillä. Perheet porukalla puistoissa kans ja T ja J penkillä kaupungilla istuskeli kuumassa auringonpaisteessa ja söi kesän ensimmäiset jätskit. Jotkut oli kesämekoissakin! Varvassandaaleja (ja shortsejakin) on kyllä näkynyt ympäri talven. Se aina yllättää, se kesä. Että miten paljon siitä tykkäänkään! Mekko päälle, varvassandaalit jalkaan ja ulos! So simple! Suomeen on luvattu kuumaa kesää. Jos tulee yhtä kuuma kuin viime kesä niin sitten on kyllä hot. Mielenkiintoista nähdä minkälaiset kelit täällä sit on.

Joihinkin puihin on nyt silmuja ilmestynyt! Ei kaikkiin kuitenkaan.

Taustalla mies, joka selvästikin nauttii säästä, ja jolle vaimo on selvästikin ommellut tuollaisen komean kassin. Ei kovin miehekäs salikassi, mutta Suomessa saa sitten käyttää taas omaansa ;) Tänne ei viitsitty roudata kuin oleellisimmat.

Ikkunat auki kesän tulla!

4 comments:

Martta said...

Ihanan näköistä ja niin paljon kesäisempää kun täällä!
Lämmin kiitos paketista! :) Koko perheen kanssa sitä täällä availimme. Nyt talon hiljennyttyä saatan korkata pussin. ;)

tintti said...

;) hahaa! Hyvä että tuli perille! Toivottavasti englantilainen toffee maistuu! Täällä kyllä on ollut nyt niin lämmintä ja suorastaan kesäistä!

Martta said...

Toffee on niin hyvää, mutta mitähän hammaslääkäri siitä sanoisi?! En näytä niistä kyllä vilaustakaan lapsille, pilaan vaan omat hampaani. Mutta ah kuinka hyvää se onkaan..

tintti said...

Voi olla ettei suosittelisi, eh. Toivottavasti sulla pysyi kuitenkin hampaat paikoillaan. Normaalisti se sillain ihanasti vähän sulaa suussa :O (nams)