Friday 3 April 2015

Good Friday / Pääsiäispostaus (2014)

Kaupunkilaisidylliä. Meidän rannasta viime pääsiäisen aikaan.



 
Mansikkasaaressa kevätkävelyllä S:n kanssa.

Meidän rannasta.


Rai-rai! Epäonnistuivat! :D

Sain kylään entisen viuluopen yllättäen. Hän oli tullut kapellimestarikurssille Vaasaan. Olipa mieluisa vierailu! Hän kokeili (uutta) satavuotiasta viuluanikin, jonka olin vastikään überhalvalla ostanut Finditista.

Pääsiäispitsat kultsin kaa. Ja mämmit (tietenkin? ei kyllä paljoa tuu syötyä yleensä. Max rasia per pääsiäinen). Ihana kun Suomessa on sit taas oma uuni ja saa pitsaakin leipoa! Monet on elämän ilot.

Pääsiäistä olkkarissa. Vasemmalla muuten se Askon vanha puutuoli, josta Tori-postauksessa (click) puhuin. Etualalla virkkamaani vaaleanharmaa matto. Trikookuteita ja virkkuukoukkua ikävä!

(Makuuhuoneen kukervia tapetteja ei ole ikävä :D)

Pääsiäiajelulla Söderfjärdenillä Sundomissa.

Kevään ensimmäiset (aika aikaiset) ulkogrillaukset Helsingbyssä (Vaasan kyljessä). Sehän maistui paremmin kuin hyvin! Perunat olivat pääsiäiskokon hiilloksissa haudutetut. Thanks E&T!

J:n kaverin metsästyskoiria Laihialla (lähellä Vaasaa).

Kavereiden vauvoille.



 Monenlaista syliteltävää... ^_^

Saa tulla virpomaan!

Ja heitä tuli iloksemme useampia!

Kumman annat, kanan vai munan?

Brändön pääsiäiskokko. Meidän rannasta.

Tämä kuva sopii viimeiseksi näin kun pitkäperjantai lähenee puolta yötä. Tahdomme toivotta kaikille oikein hyvää pääsiäistä! Täältä löytyy pääsiäismusiikin parhaimmistoa, click (Bachin Matteus-passio). Postauksen kuvat viime pääsiäisen tienoilta. Täällä Enkussa olemme olleet nyt kotona ja skypetelleet tänään. Sää on ollut kostea ja harmaa. Lämpötila +14. Huomenna melkein leivoin karjalanpiirakoita (joita olen, voi, niin himoinnut), mutta uuninlainaus vesittyi sittenkin (meidän mikroaaltouunissa niitä ei pysty paistaa). Minulla olisi tuolla 2L riisipuuroa, joten tervetuloa osingoille!

2 comments:

Martta said...

Tuota N:n virpomissaalista piti esitellä Martallekin. Huhhuh! Oli tytöllä syömistä. Mukavia kuvia tutuilta kulmilta.
Oletteko käyneet missään kirkkotilaisuuksissa siellä nyt? Olikos se niin, että teidän Easter breikki jatkuu vielä useamman päivän? Ja riisipuuroa tänne kiitos!

tintti said...

Joo joskus nuo saamiset on melkoisia, varsinkin jos on vähän virpojia ja paljon ovia, joissa heitä odotellaan. Tuntuu, et ehkä vähenemään päin virpojat, en tiedä.

Ei olla käyty kirkossa, ku ei tääl ole luterilaista kirkkoa eikä sit olla arvattu mennä nuihin muihinkaan kuitenkaan. Anglikaaninen ei välde ois paha, siellä käytiin tyttöjen kaa jouluna. Kävisin kyl erittäin mielläni kirkossa täällä useamminkin! Kyllä sitä sellaista hengellistä elämää kaipaa, ku tääl ei oo mitään. Juu J:llä vielä kaksi viikkoa breikkiä ja mulla viikko. Että eiköhän pistetä ranttaliksi ja lähdetä äänestämään! ;) Puuro on huvennut yllättävän nopeasti kuule! Ollaan saatu astetta parempaa "kaurapuuroakin" jo tässä parina aamuna.