Thursday 30 April 2015

Otoksia



Suosittelen laittamaan makaroonilaatikkoon kilon porkkanaraastetta ja purkin tomaattimurskaa! Yum, yum, yum!

Yksi nappulanpainallus Nokia Creative Studiossa ja kuvasta sai tunnelmallisemman. Helpoksi tehty! 8)

Opiskelijan elämää. Aurinko paistaa kirkkaasti ja raportit odottavat tekijäänsä. Ahkeerakin ahkerampi J!





Ainoa kasvimme. Uskollisesti sinnitellyt menossa mukana ;)

Vaatekaappi järkätty. Siitähän siis voi aikuinenkin ihminen tuntea tyytyväisyyttä ;) (Oonko aikuinen?) Tämä laatikko on niin matala, että kaikki kyllä pitää olla järjestyksessä ja matalaksi juntattuna, muuten ei mene kunnolla kiinni. Mutta ei tämä hassumpi ole. Saatan minä silti ilolla tervehtiä jotain vaatehuoneen tapaista, kun Suomeen päästään, mutta niistä isoista, syvistä vaatekaapeista en välitä.

Kadun toiselta puolelta, matkalla töihin tuonne etuoikealle. Vois herkästi luulla, että landella asutaan? Ei riitä, että traktori menee heinäkuorman kanssa (eka kerta ku näin!) vaan viereinen ravintolakin sitten tarjoaa farmarin aamiaista.

Tällä viikolla satoi cats and dogs ja sää on ollut muutenkin koleampi (10 asteen tienoilla). Kummipojaltani (pian 4v) löytyy respectiä näitä kakskerroksisia busseja kohtaan. Laitoin sit kuvaterkkuja eilen hänelle ja siskoni (äitinsä) vastasi, että hän oli ehdottanut, että lähetetäänpä kuvaterkkuja Enkkuun takaisin ja A oli siihen sanonut "Vain minusta! Vain kummipojasta." ja niin tuli kuva kummipojasta (eikä hänen kahdesta pikkusiskostaan), jolla oli työmiehen touhuista naarmukin otsassa. Puu oli kuulemma kopsahtanut. <3 Kyllä täällä heltyi niin kummitäti kuin kummisetäkin.



Näiden kuvien myötä Glara Vappen, Bara Vatten ;) Se iänikuinen! Täällä ei vietetä vappua, mutta ensi maanantai on Bank Holiday eli yleinen vapaapäivä. Huomasin just eilen, et voitaishan mekin munkkia paistaa ja simat pyöräyttää (täällä saa tuorehiivaa leipomoiden tiskiltä ja fariinisokerin tyylistäkin jostain löytyy), mutta ei taideta kahden henkilön takia alkaa lotraamaan. Mutta katsotaan jos jotain speciaalia keksittäis kuitenkin viikonloppuna! 8)

No comments: