Wednesday 22 April 2015

FINDIT-shoppailuvinkkejä

No, kävin taas vähän (ikkuna)ostoksilla Finditissa.


Artekin jakkara, aina käypä huonekalu. *click


Tämä vähän värikkäämpi vaihtoehto. *click


Olkkariin Ikean Karlstad-sohva. Tykkään mallista ja siitä et päälliset voi pestä, mutta tyynyt on vähän ryhtinsämenettävää mallia (kuten meidän Ektorpissakin), mutta lisää ikää tuo varmasti se et kääntelee niitä puolin ja toisin ajoittain. *click


Sohvan kaveriksi sohvapöytä. Vasta näin tämän saman sohvapöydän jossakin ja ajattelin, että tuohan ois ihan hauska idis! Voi vain olla, et veis neliön mallisena aika paljon tilaa ja henk koht en jaksais varmaan katsella sormenjälkiä lasipinnassa. Mut siitä tykkään et nuihin lokeroihin vois laittaa stylejä juttuja näkyviin ja alahylly ehdottomasti plussaa (toimii talouksissa joissa taaperot eivät ole heti sitä tyhjentämässä). *click


Kivat! *click


*click! Tätä sänkyä oon miettinyt monesti! Ja J:tä seisotuttanut Ikeassa tämän edessä ja luennoinut miten ihailtavan kätevä tämä on. Rakastan kätevyyttä, rakastan tilaihmeitä ja ihmeellisiä tiloja, joista on saatu käteviä. Mulla on joku siinä, et sängyn pitäis olla mielellään puuta. Tykkään kai niin paljon puusta materiaalina ja siksi monet Ikean kivat jutut jää ostamatta. Mutta tämä sänky on kyllä ideana laitettu korvan taakse. Ajatelkaa, ei tarvis imuroida enää sängyn alta! Sitä ylellisyyttä nautitsemme nykyisessä asunnossamme. Ja tässähän on laitettu vielä paremmaksi ja tehokkaammaksi, kun meidän sängyn alla on tosiaan kaappeja ja vetolaatikoita ja "varastotilaa" mm. matkalaukuille. Ja, no, on tämä yli metrin korkuinenkin. Mutta kätevä!


*click! Tätäkin olen vähintään sivusilmällä monesti katsonut. Perussiisti ja jälleen, kätevä. Ajattelin tämän vähän tavallisuudesta poiketen makuuhuoneseen vaatekaapiksi. Tottakai mulla olis aina tosi siistit vaatepinot, kun ne kerran näkyy tuosta ikkunasta läpi ;) Mun kaverilla on joku toinen ikean (ihan oikea) vaatekaappi vastaavalla lookilla ja on tosi ihana!


Ihana pariskunta! *click


Minussa on joku erityinen heikkouskohta jakkaroille <3 *click


Työhuoneseen yllättäen vihreän väriä! *click


Vai sittenkin lempeää vaaleaa puuta? Molempi parempi! Tästä jälkimmäisestä tykkään värinä ältsin paljon. *click


Olisko pinnatuolista työtuoliksi? Yllättävän kiva ku on kahta väriä. *click


*click! Jos talon miehitys ei salli alahyllyjä sohvapöytään niin tässä olis toinen vaihtoehto. Hioisin tai maalaisin (tai molempia). Joitakin vuosia sitten mulla olikin todella paljon saman tyylinen sohvapöytä, jonka osin Turusta eräältä kirppikeltä 5€:lla (!) Siinä vain nuo jalat menivät sillain viistosti. Jäin kuitenkin kaipaamaan nimenomaan sitä alahyllyä, mille laskea lehtiä, joten sellaisen sitten myöhemmin löysinkin Vaasan SPR:n kirppikseltä. Maalasin valkoiseksi ja siellä se odottelee Vaasassa käyttäjiään.



*click! No tämäkin piti sitten kuitenkin ottaa mukaan, koska tässä on jotain spesiaalia ja (kätevää). En oo nimittäin ennen nähnyt tällaisia keittiön kaappeja. Olisko tällaisille tarvetta? Ja saakokaan kaikilta keittiövalmistajilta. No ainahan sitä voi kysyä. Mut kiva idea jos haluaa keittiöön tai eteiseen tai jonnekin keittiön kaappien kaa samaa sarjaa lokerikkolipaston. Kyllähän tällaisen myötä asiat olisi niin järjestyksessä, että ylimääräistä aikaa jäisi vaikka villasukkien kutomiseen.



*click! Tän tyylisen käsin tehdyn lipaston ostin taannoin Vaasan läheltä pikkukylästä Börtomista (Pirttikylä?) ja maalasin (kovalla työllä) valkoiseksi. Se oli iso, ihana ja painava lipasto! Myin sen varmaankin siksi, että tuntui suurehkolta kaksiomme olohuoneeseen. Mutta voisin varmaan ottaa takaisinkin vielä, jos olisi enemmän tilaa ^_^


Tämä aika saman mallinen kuin edellinen. Ei kait tuo kello ole tuossa kiinni? Ei varmaan. Kätevä kenkähylly eteiseen tai kirjoille hyvä myös. *click!


Otin tämän ihan vain siksi, että mietin, että miksi en ottaisi? ;) Tässäkin joku viehättää. Jotakin tukevampaa ja elämää nähneempää joka ei heilu eikä nitise. *click!


Ihana. Tukeva. Pysyvä. Sellaisenaan tai jollakin värifixillä. *click


Tämän värisen mattapintaiseksi hiotun keinutuolin vielä joskus mielelläni näkisin kodissani. Malli ehkä voisi olla hieman vähemmän perinteinen, mutta tämäkin kiva :) *click!


Ja tämä. Traagisuudessaan jätin sen viimeiseksi. Ihana! Ajattelin ostaa sen toisen vähän vastaavan kaveriksi meille, mutta en saanut viestiä läpi, kun Findit-palvelu ei hyväksynyt viestejä ulkomailta. Sillä aikaa kun yritin kepuloida asiaa Suomessa asuvan kaverin kautta läpi niin ilmoitukseen ilmestyi punaisella teksti MYYTY! Yhyy! :D Olisin hionut ja ehkäpä laittanut jonkin vahan ja päällinenkin olisi saanut kyytiä. Mutta pääsinpähän siitäkin projektista?! ;) [jos ilmoitus vielä on jäljellä niin se on täällä*]

Mikä oli sun suosikki? :) Aiemmat ikkunashoppailut löytyy täältä*, täältä* ja täältä*.

5 comments:

Martta said...

Otan osaa tuolisuruusi. :(

Kivoja juttuja ja osa hyvinkin mielenkiintoisia! Tuo Puustellin laatikosto veti kyllä hiljaiseksi. Kävi mielessä, että mikä järjestys tyttöjen vaatelaatikoissa vallitsisikin, jos tuo olisi käytössä..

Piparkakkupöytä, suorastaan ihq!

tintti said...

Kiitos! :( Toipumusprosessi on edistynyt hyvin.

Eikö vain ollutkin aika tehokas tuo Puustelli! Ja minustakin jotenkin yllättävänkin ihana ja tunnelmallinen tuo pikkupöytä. Voisin kuvitella sohvapöydäksi (johonkin muuhun kuin yksiöön tai kaksioon, koska niissä aina tilan pienuuden vuoksi tykkään sisustaa vaaleasti, mutta isommassa kokonaisuudessa voisin tykätä tummemmistakin)

Susanna/Huvikumpu Living said...

Oi, kiitos näistä Findit vinkeistä :) Muutamiin olin itsekkin törmännyt, nyt kun kuumeisesti etsimme kivoja juttuja uuteen leikkihuoneeseen. Tuo hylly ihmeellisellä kellolla on kyllä jotenkin ihana ( paitsi se kello ) ;)

Hauskaa viikkoa!

tintti said...

Eipä mitään! Kiva, jos tykkäsit :) Väsään näitä aina joskus, kun polte kodin sisustamiseen äityy vuoden (ulkomaisen) väliaikaisasumisen myötä mahdottomaksi kestää ;) Minustakin tuo kellohylly on kiva (ilman kelloa ;)

tintti said...

...ja kiitos samoin :) mukavaa viikkoa Vaasaan!