Thursday 20 November 2014

Lou Lou's Vintage Fair in Guildhall

Guildhall Southampton ulkoa ja sisältä [lauantaina 1.11.2014]. Sisätila oli suurempi kuin mitä kuva antaa ymmärtää ja myyjiä oli paljon. [Ehkä vaikka 50] / Guildhall Southampton / Lou lou´s Vintage Fair. Saturday 1st of November.

Kirppikset kiinnostaa [lähes] aina ja niin kiinnostuin tästäkin Lou Lou's Vintage Fairista [www.thevintagefair.com], josta sain kuulla ystävältäni, joka oli kuullut tästä kämppikseltään. Emme itse nähneet ilmoitusta, mutta luovasti päättelimme, että se on varmasti joku Second Hand / Flea market eli kirpputoritapahtuma ja eiköhän me sinne mennä ilman muuta. Tästä meiltä on Southamptonin Guildhallille (suomeksi kiltatalo, mutta pidetään se vain Guildhallina, kuulostaa huomattavasti paremmalta) noin viiden minuutin kävelymatka. Olin paikalla hieman ystäviäni aiemmin ja sain todeta, että kyllä tapahtuma oli enemmänkin vintage-tapahtuma. Iso halli täynnä myyjiä, jotka myivät uutta ja vanhaa vintagea, niin itse tehtyä kuin teetettyäkin. Valikoimat olivat siis varsin mielenkiintoiset. Tuotteita pääsi ihastelemaan £2 pääsymaksua vastaan.

En ole varsinaisesti mikään vintage-fani, mutta kyllä se tunnelma tempaisi hyvin nopeasti mukaansa! Vanhat hyvät ajat [jolloin minua ei edes vielä ole ollut] tulivat mieleen ja loivat romantiikkaa tuotteiden ympärille. Sitä aivan pystyi näkemään ne tyylikkäät 50-60-luvun leidit tyylikkäissä mekoissaan ja tyylikkäissä villakangastakeissaan ja hatuissaan rintaneuloissaan.



Tämä valloittava lompakko tervehti minua ensimmäiseksi sisään tultuani. Aivan ihana! Siis tässä on tallella alkuperäinen muistivihko ja kynä. Niiden alapuolella tilaa seteleille ja sitten on kolikkopuoli JA [!] nahkainen suikale, jonka väliin sujautat postimerkit sekä nahkainen osoitekirja. Kaikki kätevästi yksissä kansissa. Alhaalla lompakko ulkopuolelta. [PS. Lompakko ... jotenkin ruman kuuloinen sana. Anteeksi Suomi.] Ei WhatsAppista, eikä Twitteristä saatika Fonectasta tietoakaan! Ahh!
/
Captivating leather wallet from old good times. There is no any idea about WhatsApp, Twitter, or e-address search. Own place for a note book, stamps and address book. Absolutely wonderful!




Tällä myyjällä oli paljon eri variaatioita tästä mallista erilaisilla vanhoilla kankailla. Liikekin löytyy Lontoosta. Laitoin nimen ylös jonnekin [?] mutta minne. Sovitin muutamaa mekkoa, mutta ei istuneet mulle hyvin. Sille jolle istui niin löytyi kiva mekko £20 ja vanha kangas hyvää laatua eikä meinaakaan nukkaantua!

These dresses [£20 per item] were a lot of different designs and fabrics. Fabrics were the good old quality, which is not pilling over time. The seller has a vintage shop in London but can't remember its name, unfortunately.



Buah! :D



Hmmmmm...... ^_^ Romanttisia vanhoja brittikuoseja. Oikealla villajakku, silkkipaita ja villahame tyylikkäästi samaa sarjaa.
/ Romantic old British patterns.
On the right a wool jacket, silk shirt and a wool skirt the same series in style.




Suuri salainen rakkauteni, rintaneulat. Ostin vasemmanpuolimmaisen, kaksi muuta jätin ostamatta. Ostin mustan villahuivin, jota voin käyttää villakangastakin kanssa ja huivin ajattelin kiinnittää rintaneulalla. Ostamassani rintaneulassa on vain lopulta aika pieni neulaosa, joten katsotaan voinko sitä huivin kanssa käyttää vai meneekö se paremmin jonkun sisävaatteen kanssa. Ehkä sitä voisi käydä vähän fiksaamassa suutarilla [?] tai hienomekaanikolla [ü] tai kertokaa kuka tuollaisia pieniä metallihommia tekee?

/ Fine brooches! Can be used, for example, with scarves.





Singerin koruja ja mittanauharannekkeita. Sakrulle terkkuja! Meinasin ostaa sulle tuollaisen käsikorun ^_^ Sellainen nyt ilman muuta pitäisi olla jokaisella itseään uskottavana pitävällä ompelijalla. / Jewellry for needlewomen!




Vintage-yhtye, poseerasivat mielellään ;) [En muista yhtyeen nimeä]. Vintage band.






 Tuohon kelloon olisi ollut näppärä laittaa Britannian ja Suomen aika. Näin Suomi kulkisi aina mukana <3 Ja tulitikkuaskin suojus, siihen on varmasti joku herrasmies laittanut tulitikkuaskinsa ja asetellut takan raunalle koristeeksi. En ole ennen moista nähnyt, mutta heti innostuin! / Nice clock and match box.




 Eräs nuori mies oli tehnyt tauluja ja kelloja eri pelien osista. Hauska idea. / Watches and pictures made of parts of the games.





Entäpä nämä ihanat lusikat! Vanhoja lusikoita, joihin oli kaiverrettu kaikenlaista. Nuo oikealla olevat pyöreät lusikkaosat olivat kyllä hurmaavat, mutta teksteistä juuri tässä setissä en niin välittänyt. Ostin muutaman lusikan, jotka voi viedä tuliaisiksi uuteen kotiin ja lisäksi haarukkasetin hääparille, jonka häihin en valitettavasti tämän reissun vuoksi päässyt. Haarukoista [hieman epätarkka] kuva alla. Tältä myyjältä sain käyntikortin [niitä olisi kyllä ehdottomasti kannattanut olla joka myyjällä, kun yrityksiä ilmeisesti kaikki tai suurin osa olivat], mutta kerronpa hänen sivustonsa osoitteen sitten kun löydän käyntikortin ;) Lisäksi ostin jo kouluikäiselle kummitytölleni synttärilahjaksi korun, mutta en laita siitä kuvaa, ettei lahja paljastu ennen aikojaan ... :) Oli mukava käydä, mutta olispa mukava, jos joskus olis vielä se kirppiskin!
/ Nice old spoons with different texts.


Paljon Onnea M&T ! Congratulations !

No comments: