Monday 7 September 2015

Hyvää Huomenta, yms. itänaapurin kikkakutoset

Kuva lainattu HS / 7.9.2015

Joskus aikaisemminkin linkkasin artikkelin tähän aiheeseen liittyen (oliko se sitten se Valion voi), mutta tämänpäiväinen Hesarin artikkeli sai taas huumorin kukat kukkimaan. Ei voi mitään, että naurattaa itänaapurin kepulikonstit. Suomalainen laatu ja freesi luonto myyvät Venäjällä - hyvä niin! Mutta tuotteiden sisältö ei kuitenkaan ole suomalaista. A little bit crazy? ;)

EU:n ja USA:n asettamat pakotteet Ukrainan sodan lopettamisen painostamiseksi saivat Venäjän asettamaan vastapakotteita ja Venäjähän kielsikin vuosi sitten elintarvikkeiden tuonnin EU:sta, USA:sta ja muista länsimaista. Koska suomalainen laatu kuitenkin myy (eteenkin rajan tuntumassa), kääritään siis venäläiset tuotteet Suomi-mielikuvin varusteltuihin kääreisiin. Huvittavaa, mutta totta, joten otetaan nyt sitten vaikka plussat talteen ja ollaan imarreltuja siitä, että olemme matkimisen arvoisia!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Tämän viikon teema: ollaan ahkeria!!

PS. Alkuperäinen artikkeli löytyy: HS / 7.9.2015. http://www.hs.fi/ulkomaat/a1441508030207?ref=hs-prio-4-1 (en tiedä avautuuko linkki, jos ei ole HS-tunnuksia)

PPS. Onko alkava syksy saanut teitä kaivamaan kutimia kaapeistaan? Täällä on! Ajattelin jatkaa vanhaa paperinarutyötä, joka vuosia sitten viltiksi aloitettuna, joskus tyynynpäällisenä olleena kaipasi vielä päätöstään. Jatkan työtä niin kauan, kunnes lanka loppuu ja sitten se on valmis. Aioin laittaa sen seinälle. Laitan sit kuvaa mikä on tulos ;) Lisäksi haluaisin vinkata teille sellaisen blogin kuin NuuTikki. Sitä pitää uskomaton nainen, jonka käsityötuotanto on aivan omissa sfääreissään ja ehtymätöntä. Check Pupupostaus ja tee vaikka nopsaa perässä ;)

No comments: